Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nadační fond Livie a Václava Klausových

7. 3. 2012

Dne 3. března tohoto roku jsme požádali Nadační fond Livie a Václava Klausových o příspěvek na zahájení provozu našeho sdružení. Inspirovaly nás k tomu následující citace z webových stránek fondu http://www.nadacnifondklausovych.cz/:

Každý z nás se může v životě ocitnout v situaci, kdy potřebuje pomoc a podporu okolí. Chceme proto připravovat a podporovat projekty, které pomáhají spoluobčanům při jejich začleňování do plnohodnotného života. Prioritou těchto projektů nadačního fondu je především podpora různých forem vzdělávání.


Nadační fond chce pomáhat také těm jednotlivcům, kteří se z hlediska sociálního nebo zdravotního ocitli ve zvlášť obtížné životní situaci.

Finanční prostředky, kterými nadační fond disponuje, jsou tak zaměřeny na veřejně prospěšné účely a slouží celé společnosti.

Nadační fond manželů Livie a Václava Klausových poskytuje individuálním žadatelům v případech hodných zvláštního zřetele pomoc prostřednictvím Individuálních nadačních příspěvků.

Nadační fond poskytuje finanční podporu pro individuální žadatele na základě posouzení každé žádosti správní radou Nadačního fondu manželů Livie a Václava Klausových. Součástí žádosti je vždy doložení finanční situace žadatele. Správní rada zasedá přibližně jednou za 6 týdnů.

Dne 7. března jsme obdrželi následující odpověď:

zamitnuti-nf-lvk-2.jpg

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář