Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěva z Domova pro seniory Mohelnice

3. 7. 2012

ds-mohelnice.jpg

Dnes jsme spolu se svým manželem Zdeňkem byli v našem pilotním zařízení v Bouzově poctěni vzácnou návštěvou pana ředitele Karla Junka a sociální pracovnice paní Bc. Petry Heidenreichové z Domova pro seniory Mohelnice. Účelem jejich návštěvy bylo obnovení spolupráce z let minulých, zejména v souvislosti s depistáží potenciálního klienta pro nově otevíranou jednotku pod patronací Volavky v Chořelicích.

Hosté navštívili obě klientky zařízení a seznámili se s běžným režimem naší péče. Zvýšený zájem věnovali především klientce ze žlutého pokoje, jejíž rodině před pěti lety oni sami doporučili umístění jejich nemocné maminky do komorní domácí péče na Bouzově. Hosté s potěšením vyjádřili svoji spokojenost s úrovní péče, která zcela naplnila jejich očekávání při zvažování tehdejšího doporučení.

Účelem schůzky, který byl bezezbytku naplněn, bylo rovněž předání zkušeností z péče o klienty, které vyústilo v pozvání na reciproční návštěvu do jejich zařízení v Mohelnici.

ds-mohelnice_junek.jpg

Obrázek z následné pracovní schůzky u pana ředitele Karla Junka (vlevo)

Vedení Domova pro seniory Mohelnice přislíbilo spolupráci při výběru klientů pro tento typ péče a přidalo se tak k ostatním sociálním zařízením, s nimiž navazujeme užší spolupráci na pomoci jak bezmocným nemocným, tak také jejich bezradným rodinám. Tím schůzka splnila oboustranná očekávání a její přínos by se měl projevit v nějbližších dnech, týdnech, měsících a letech...

Lenka Vydrželová

Více se o Domově pro seniory v Mohelnici dozvíte na:
http://www.mu-mohelnice.cz/domovy-duchodcu/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář