Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děkujeme za podporu a projevy sympatií

25. 2. 2012

Děkujeme všem, kteří nám projevili otevřenou podporu v rámci jedné z žádostí o grant na činnost našeho občanského sdružení:

ruze.jpg

Doc. PhDr. Jitka Skopalová, Ph.D. - lektorka PdF UP Olomouc, specialistka na hospicovou a paliativní péči.
Doc. RNDr. Ivana Loučková, CSc. - seniory se zabývala profesně jako sociolog. 
prot. Mgr. Ing. Basil Dušan Švábeník, Chudobínský Okružní Protopresbyterát, okružní protopresbyter, duchovní správce Pravoslavné církve Obce Chudobín – je s programem seznámen a pomáhá nám v duchovní práci s postiženými.
MUDr. Ivana Molitorová - geriatrička FN Olomouc, prostředí zařízení komorní domácí péče zná a jednoznačně podporuje jeho šíření.
MUDr. Martin Molitor, Ph.D. - primář plastické chirurgie v Baťově nemocnici ve Zlíně a chirurg v FN Olomouc, prostředí komorní domácí péče je mu známé a podporuje celoplošné rozšíření.
JUDr. Roman Lang, Ph.D. - spolupráce na legislativním zastřešení projektu, právník se zkušenostmi v sociální sféře, zejména z České správy sociálního zabezpečení, v současné době působí na MPSV.
MUDr. Věra Franková - dříve posudková lékařka, dnes praktický lékař, důvěrně zná poměry pilotního zařízení v Bouzově, podporuje šíření tohoto typu péče a aktivně se podílí na zkoumání podobné problematiky i v zahraničí.
Miroslava Lehnerová - pečovatelka z rakouského Mistelbachu: "S velkým osobním zaujetím sleduji vývoj občanského sdružení Volavka 2012, jsem nadšena tímto projektem, který v Česku citelně chybí, jako i další podobná zařízení, která třeba u našich rakouských sousedů běžně fungují." 
MUDr. Petra Salavová - snacha jedné ze dvou současných klientek pilotního zařízení komorní domácí péče v Bouzově, nedá dopustit na pozitivní vliv, jaký na její tchyni tento typ péče už pátým rokem má.
PhDr. Věra Zimová
- psycholožka, důvěrně znalá poměrů v jednotce komorní domácí péče pilotního zařízení v Bouzově.
Mgr. Bc. Kristýna Spěváková, DiS. - profesionál a odborník nejen v sociální sféře, pilotní zařízení komorní domácí péče v Bouzově důvěrně zná a projekt zřizování dalších bez výhrad podporuje.
Ing. Miloslava Sedláčková - dcera postiženého AD, který byl po dobu 2 let doprovázen až do konce života v zařízení komorní domácí péče v Bouzově, k projektu Volavka 2012: "Přiznám se, že z něj mám velmi příjemný pocit. Že v dnešní době existují lidé, kteří nemyslí jen na své pohodlí, ale jsou ochotni dělat také něco pro druhé. Vaše činnost je velmi záslužná a jak ukazuje dnešní vývoj ve společnosti, tak stále více potřebná."
PhDr. Markéta Greplová - psycholožka, s programem komorní domácí péče je velmi podrobně seznámena a podporuje jeho šíření v rámci celé ČR. 
Mgr. Emanuel Lang
- řídící pedagog ve výslužbě, příležitostně zastupující osoba pilotní jednotky komorní domácí péče.
Eliška Langová - manželka výše uvedeného, rovněž příležitostně zastupující osoba pilotní jednotky komorní domácí péče.
Mgr. Zdeněk Vydržel - vedoucí pracovník v sociálním zařízení pro postižené děti, funguje jako opora a zástup v bouzovském zařízení.
Mgr. Soňa Fuglíčková - absolventka Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně, 
blízká rodinná přítelkyně, příležitostná zastupující pečovatelka v pilotní jednotce komorní domácí péče. 
Ing. Hana Krumniklová - bankovní sektor, blízká rodinná přítelkyně, zná výsledky komorní domácí péče v Bouzově velmi důvěrně a projekt s nadšením podporuje.
Bc. Michal Vydržel - výchovný pracovník v sociálním zařízení s mentálně postiženými muži, zastupující pečovatel v bouzovském zařízení.
Ing. Zdeněk Kunčar - syn postiženého AD, který byl po dobu 2 let v zařízení komorní domácí péče v Bouzově, po dobrých zkušenostech s tatínkem podporuje rozšiřování tohoto typu péče v ČR.
Jana Chaleplisová - fyzioterapeutka, dcera jedné ze dvou současných klientek zařízení v Bouzově: "Leni, přeji ti aby se ti dařilo pěkně popostrčit kupředu to Tvoje Ditě! Vim, že to dokážeš! Obdivuji Tě a skláním se před Tvou vytrvalostí. Pokud budeš cokoli potřebovat, tak dej vědět."
Mgr. Jana Faltysová - sociální pracovnice Psychiatrické léčebny Šternberk, která je se zařízením komorní domácí péče obeznámena přímo v místě samém.
Mgr. Jana Milčická - absolventka PdF UP Olomouc oboru Pedagogika-sociální práce. Nabídla praktickou pomoc, ráda by přímo ve sdružení pracovala. 
Mgr. Martina Otáhalová - dřívější pracovnice sociálního odboru Obce s rozšířenou působností, v současné době na MD, prostředí komorní domácí péče důvěrně zná, rozšiřování v rámci ČR podporuje.
Vladislav Jarý
- soudní znalec, člen komory soudních znalců Praha, předseda dozorčí rady Nadačního fondu pro odložené děti STATIM, člen rodiny Ph.Mr. Jaroslavy Volavkové, první klientky komorní domácí péče v Bouzově, po níž je občanské sdružení pojmenováno.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář