Jdi na obsah Jdi na menu
 


Každý může přispět pomocí...

18. 2. 2012

Tak, jako každá nezisková organizace, jsme zejména v počátcích projektu životně závislí nejen na vlastní doplňkové činnosti, směřující k financování našich cílů, ale především na příspěvcích nadací a nadačních fondů, stejně jako na dobrovolných příspěvcích soukromých osob a na darech podnikatelů - právnických i fyzických osob.

Tím, že jsme řádně registrovaná právnická osoba, vztahují se na každý takový dar veškeré výhody podle zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů.

Víme z vlastních zkušenosti, že dobrovolní dárci, donátoři a filantropové musí být lidé nejen ekonomicky zdatní a úspěšní, ale musí také mít srdce na správném místě.

Dovolujeme si proto zdvořile požádat i Vás osobně o finanční podporu našeho projektu, který v rámci možností důstojně řeší problémy postižených s Alzheimerovou chorobou a demencí, stejně jako problémy jejich rodin.

Za Vaši velkorysost můžeme, mimo samozřejmé řádné formální vyřízení Vašeho daru, nabídnout také propagaci Vás a Vaší společnosti v našich oficiálních tiskovinách (výroční zpráva, školící materiály pro rok 2012 a další propagační prospekty) stejně jako na našich webových stránkách.

Svoje příspěvky můžete směřovat na účet 2700224602/2010 a současně nás kontaktovat (ekonom@volavkaos.cz) pro vyřízení všech potřebných formalit.

Věříme, že naše žádost nevyzní naprázdno a stanete se jedním z prvních čestných filantropů našeho občanského sdružení Volavka 2012.

Děkujeme všem. Nejen my. Vděční Vám budou zejména postižení a jejich rodiny.

realizační tým Volavka 2012, o.s.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář