Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mimořádný projev solidarity

3. 6. 2012

fotografie1388w.jpg

Rodina klientky z červeného pokoje (viz foto ve fotoalbu Pilotní projekt Bouzov) při pravidelné návštěvě své maminky a babičky, mistryně Evropy v lyžování z roku 1953, předala Volavce 2012 finanční dar ve výši 10 tisíc korun na pokrytí provozních výdajů!
 
Komentář dcery klientky, fyzioterapeutky paní Jany Chaleplisové, byl stručný: "Chtěli bychom, aby i ostatní mohli užívat tento typ péče, jaký má naše maminka. Jsme šťastní, že ji tady máme, a proto podporujeme Váš projekt, aby ostatní potřební nemuseli čekat na umístění svého nemocného jako my tři roky. Tento typ péče nepomáhá jen samotným postiženým, ale také jejich rodinám, které jsou vlastně stejně bezmocné, jako jejich nemocní."
 
Skláníme se před velkorysostí rodiny paní Jany Chaleplisové, zejména před projevem solidarity s ostatními, kteří sdílejí podobný osud, jako její rodina. Projevila konkrétním činem podporu rozvoji našeho projektu komorní domácí péče, v nějž věří, protože ho má ověřený už téměř tři roky zevnitř.

fotografie1391w.jpg

My si ve Volavce vážíme každého projevu sympatií a podpory, kterých se nám od Vás dostane. Ať už jde o neveřejnou nebo veřejnou morální podporu, nezištnou pomoc v právní problematice nebo finanční dar v jakékoliv výši.
 
Jistě ale uznáte, že tento mimořádný projev sounáležitosti, tento svým založením doslova milosrdný dar, si zaslouží také mimořádné ocenění. 

Vážená paní Jano Chaleplisová,
 
děkujeme Vám za Váš dar, bude sloužit účelu, na nějž jste jej věnovala, na rozvoj komorní domácí péče po celé naší republice. Věřte, že je pro nás vítaný nejen svojí finanční podstatou, ale zejména svojí neocenitelnou hodnotou morální. Hluboce si Vás a Vaší rodiny za to vážíme.

Jiří, Lenka a Zdeněk, tým Volavky 2012
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář