Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování za finanční dar

22. 5. 2012

Před několika dny mě překvapila nenápadná zpráva mojí dlouholeté kamarádky na Skypu: "Ahoj Jirko, mám dotaz: začala jsem zase rozesílat pár stovek na projekty, které si to zaslouží. Neurazíte se, když Vám pošlu jenom pár stovek?"

Moje odpověď byla jednoznačná: "Samozřejmě, že se neurazíme ... jsme vděčni za každou korunu. Upřímně, budeš (kromě nás, kteří si svoji vlastní činnost platíme ze svého) úplně první finanční dárce."

A dnes se to stalo. Na bankovním účtu Volavky se objevilo v položce příjmů 400 Kč! 

Pokud se někdo pozastaví nad tím, proč děláme tolik povyku pro takovou zdánlivě drobnou částku, tak věřte, že tato částka není ani trochu zanedbatelná! Je to symbolicky první finanční dar od lidí, kteří nefigurují na předních příčkách žebříčků osob s nejvyššími příjmy a do kapsy mají mnohdy stejně hluboko jako většina z nás. Je to dar od lidí, kteří se umí dívat okolo sebe a dokáží podat pomocnou ruku tam, kde si myslí, že to má smysl.

srubari2.jpg

Manželé Šrubařovi se mimo svoje profese obchodního zástupce a veterinární lékařky - se zaměřením na bylinné terapie zvířat - věnují distribuci holistických krmiv pro psy a kočky (http://krmivajinak.cz/). Jsme rádi, že můžeme touto cestou alespoň trochu podpořit také jejich snahu o zdraví a vitalitu našich zvířecích kamarádů.

Moniko, Honzíku a Honzo! Děkujeme za Váš finanční dar a opravdovou podporu cílů Volavky. Věříme, že Vaše první vlaštovka, tentokrát navzdory přísloví, jaro udělá a přidají se k Vám další "drobní" dárci, kteří si ještě v tuto chvíli myslí, že by jejich třeba jen stokorunový dar neměl žádný smysl. Měl. A velký. Pro Volavku, pro klienty Volavky a také pro dárce samotné...

Jiří Franta

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář