Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přímá podpora rodin

6. 2. 2018

V rámci plnění našich cílů a poslání se věnujeme také přímé pomoci a podpoře rodin, které se díky nepřízni osudu dostaly do tíživé životní situace a chtějí se samy postarat o svého nemocného blízkého ve vlastním domácím a komorním prostředí.

V této souvislosti se na nás s prosbou o pomoc obrátila paní MUDr. Petra Salavová. Již v dřívějších dobách jsme v naší zakládající jednotce v Bouzově více jak 5 let pečovali o její blízkou trpící Alzheimerovou chorobou a doprovázeli ji až do konce života. V současné době ve svém vlastním sociálním prostředí v Bohuňovicích obdivuhodně za podpory rodiny sama pečuje o dalšího svého nejbližšího, který vyžaduje nepřetrživou 24hodinovou péči.

Kromě odborného sociálního poradenství a konzultací jsme jí byli schopni zapůjčit a provést montáž nezbytných kompenzačních pomůcek, jež jsme měli za účasti finanční podpory nadace VDV Olgy Havlové k dispozici. Ještě jednou velmi děkujeme! Společně s nadací jsme takto mohli přispět k lepšímu komfortu nemocného i pečujících.

 

 

Všem přejeme hodně zdraví, sil, energie a Božího požehnání.

Za tým Volavky 2012, z.s. Mgr. Lenka Vydrželová, DiS.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář