Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přijetí nemocného do centrální jednotky v Bouzově

14. 9. 2017

Po několikaměsíční rekonstrukci centrální bouzovské jednotky jsme byli schopni opět přijmout potřebného klienta, tentokrát dědečka trpícího Alzheimerovou demencí.

 

brno--simonka-30tiny-pokojik--deda-tonicek-120.jpg

 

Naším velkým přáním je všestranná spokojenost, která nám dodává sílu a energii v naplňování našich stanovených cílů a poslání.

Věříme, že se bude dědečkovi u nás líbit stejně tak, jako ostatním uživatelům komorní domácí péče, kterým jsme byli již v dřívějších dobách schopni vyhovět a pomoci.

Mgr. Lenka Vydrželová, DiS.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Návštěva a poděkování.

(Ing.Vladimír Samek, 23. 10. 2018 15:28)

Po dohodě s manžely Vydržalovými navštívili jsme pana Koutného u příležitosti jeho 89. narozenin. S jeho paní a její sestrou. S panem Koutným je už komunikace obtížná. Kdo se s ním však lehce domluví, jsou paní Lenka a pan Zdeněk. Čekali jsme ledacos. Ale to, co jsme viděli, předčilo všechna možná očekávání. Takový DOMOV dovedou vytvořit jen lidé, kteří jsou nejen profesionály, ale mají i srdce na pravém místě. Nevěřícně pokyvujeme hlavou. Vytvořit něco tak lidského a útulného, je v dnešní uspěchané době až zázrak. Přejeme vám, ať se vám daří a jste schopni dlouho ve své záslužném poslání pokračovat.

Re: Návštěva a poděkování.

(Lenka a Zdeněk Vydrželovi, 23. 10. 2018 20:14)

Vážený pane inženýre, s pokorou děkujeme za Vaše vlídná slova, kterých si nesmírně vážíme a jež nám dodávají další energii do naší netradiční smysluplné činnosti...

Překvapení.

(Ing.Vladimír Samek, 14. 10. 2018 20:33)

Dobrý den, paní magistro.
Na této fotografii je zvěčněn náš dobrý známý pan Antonín Koutný z Majetína. Dnes jsme mu jeli domů pogratulovat a zjistili, že je u vás. Rádi bychom ho navštívili (narozeniny má 19.10.). Ve stejném datu má však narozeniny i náš syn, takže budeme v Čechách. Dohodli jsme se s paní Koutnou a její sestrou a rádi bychom se někdy v dohledné době přijeli na Tondu podívat. Jsme důchodci, takže až na vzácné výjimky máme času dost. Navrhněte, prosím, nějaký termín dle vašich možností. Rádi bychom udělali Tondovi radost, takže budeme čekat na váš návrh. Předem děkujeme.
S pozdravem Vladimír Samek, Přerov, U Tenisu 1467/29, 777 754678, vsamek1@gmail.com