Jdi na obsah Jdi na menu
 


Průběžná zpráva o přípravě jednotky v Chořelicích

20. 4. 2012

Podle posledních zpráv jsou v připravovaném zařízení, které bude fungovat jako první pod našimi volavčími křídly, ukončeny všechny potřebné zednické práce a v brzké době nastoupí malíři a natěrači. Vše tedy probíhá podle plánů a zdá se, že dokonce s předstihem.

Pro prvního klienta již máme připraveno i zbrusu nové elektronicky ovládané polohovací lůžko včetně antidekubitní matrace z prostředků Výboru dobré vůle - Nadace Olgy Havlové, kterému touto cestou opakovaně děkujeme samozřejmě i jménem pacienta, který jej bude užívat.

Jediný otazník zatím visí právě nad tím, kdo tím prvním volavčím klientem bude. Jednání probíhají jak po naší linii, tak po linii paní pečovatelky, a to v Psychiatrických léčebnách Bílá Voda a Šternberk a na Gerontologii FN Olomouc, hlásit se začínají také ostatní zájemci o umístění svých blízkých v našich zařízeních. Jak vše nakonec dopadne, to se samozřejmě včas dozvíte, abyste se společně s námi mohli radovat z této premiéry.

Jsme přesvědčeni, že vše dopadne podle našich představ a Volavka úspěšně vzlétne vstříc všem potřebným - postiženým, jejich rodinám i zájemcům z řad pečovatelů...

Za tým Volavky 2012, který na přípravě podmínek pro novou jednotku v Chořelicích projevil příkladnou spolupráci,

Jiří Franta 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář