Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování

12. 10. 2016

Ráda bych touto cestou vyjádřila poděkování panu Bc. Michalu Vydrželovi, který se stará o moji maminku Mgr. Boženu Halvovou už více než dva roky. Nedávno oslavila 80. narozeniny a prostředí, ve kterém žije v centru Volavka 2012 v Litovli, jí jen svědčí.

p.-halvova-4.jpg

Alzheimerova choroba je nemoc obzvlášť nepříjemná pro příbuzné pacienta a já jako její dcera velmi oceňuji Michalův přístup k mamince, jeho neskonalou toleranci, trpělivost a veselou náladu, kterou kolem sebe šíří.

p.-halvova-6.jpg

Jsem vděčná osudu, že se mi podařilo najít takové místo, kde jsem si jistá, že je o maminku dobře postaráno a ona nijak nestrádá. Žije v krásném prostředí, v čistotě, na dosah má zahradu a pejska, má výbornou domácí stravu a to nejdůležitější – pochopení, lidskou důstojnost a skvělou péči.

Tisíceré díky Michale !

Mgr. Zuzana Kreuzziegerová

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(Jiří Franta, 13. 10. 2016 11:32)

Michale,
gratuluji Tobě i Gábince k úspěšnému naplňování poslání Volavky 2012.
Třebaže už nejsem členem týmu a hledám jinou cestu za svojí vizí pomoci jiným, stále sleduji dění ve Volavce a těší mě každý úspěch a krok kupředu.
Přeji Vám oběma pevnou víru a nekonečnou trpělivost ve Vaší záslužné činnosti.
Jiří

Re: Gratulace

(Michal Vydržel, 14. 10. 2016 0:23)

Jirko,
děkujeme za Tvá povzbudivá slova a rovněž my Tobě přejeme hodně štěstí, pevnou víru a trpělivost v naplnění Tvé nové vize.
Michal

Poděkování za projev uznání

(Mgr. Lenka Vydrželová, DiS., 12. 10. 2016 23:29)

Jménem Bc. Michala Vydržela i celého týmu Volavky 2012 velmi děkujeme za slova díků a projev uznání, což všem dodává energii pro naši další smysluplnou činnost, kterou věnujeme našim potřebným....

Lenka Vydrželová