Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slova díků

12. 2. 2018

Ráda bych touto cestou poděkovala panu Bc. Michalu Vydrželovi, Mgr. Gabriele Slavíčkové a její mamince paní Mileně Slavíčkové za láskyplnou péči o moji maminku paní Mgr. Boženku Halvovou. Na podzim 2014 začala bydlet v Litovli, v centru komorní domácí péče Volavka 2012 a více než 3 roky zde pobývala a postupně podléhala Alzheimerově chorobě. Každý,  kdo se kdy dostal do kontaktu s touto nemocí ví, jak je těžko snesitelné pro nebližší rodinu, když se vám váš milovaný člověk ztrácí před očima, přestává komunikovat, postupně nedokáže vůbec nic. Je to velmi složitá situace. A právě centrum Volavka 2012 mi v této situaci pomohlo a já jsem se mohla spolehnout, že maminka má tu nejlepší péči, jakou může mít.

Jsem nesmírně vděčná za důstojné prostředí ve kterém žila, za laskavost, porozumění, toleranci a pochopení všech jejích nálad a potřeb. Jsem vděčná za to, že jsem za ní mohla kdykoli přijít a rodina pana Vydržela se ke mně chovala moc hezky a přátelsky.

 

 

Obdivuji je a vážím si jejich práce.

Upřímně děkuji.

Mgr. Zuzana Kreuzziegerová

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Lenka Vydrželová, 13. 2. 2018 1:28)

Jménem všech, kteří se podíleli na péči ctěné a vážené paní Mgr. Boženky Halvové velmi děkuji za povzbudivá slova díků, kterých si všichni velmi váží. Zároveň nesmírně děkujeme za Vaše všechny věcné dary, které budou sloužit dalším potřebným. Příkladná spolupráce s celou Vaší rodinou byla důsledkem vzájemné harmonie a zároveň pozitivní zpětnou vazbou při tak náročné práci.
Upřímná slova díků patří i Vám...

S úctou Lenka Vydrželová